0
nl
HK
X
× SuperSmart Shoppen per productcategorie Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw Aanbieding blog Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlands
Home Shoppen per productcategorie Slanke lijn en gewichtsbeheersing Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Nieuw
Probiotica Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Probiotica Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Maat
0830Probiotica Akkermansia Muciniphila PostbioticMaat
×
+
-
Sans nano-particulesSans glutenVegan
Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Slanke lijn en gewichtsbeheersing
0
Geen reviews
Klantenbeoordelingen
45.00 €
Nieuw
Beperkte hoeveelheid
Beschrijving
Akkermansia muciniphila, de ideale postbiotica bij een afslankdieet
  • Weldadige micro-organismen die in de darm voorkomen, door de wetenschappers gezien als de nieuwste generatie postbiotica.
  • Onderwerp van intensief onderzoek in het kader van fysiologische parameters die gerelateerd zijn aan overgewicht (taille-omtrek, gewichtsverlies, vetmassa).
  • Ondersteund door een groot aantal wetenschappelijke in vivo-onderzoeken.
  • Het aantalAkkermansia muciniphila in de darm neemt drastisch af naarmate we ouder worden.
  • Veelbelovend als het gaat om het potentiële vermogen om de barrièrefunctie van de darm te versterken.
  • Praktisch verpakte capsules met vertraagde afgifte om te voorkomen dat de zure maaginhoud de eigenschappen aantast.
  • 1 miljard cellen per capsule, verkregen door anaerobe fermentatie, gevolgd door pasteurisatie op basis van een gepatenteerd proces.
  • Overgewicht en obesitas zijn wereldwijd verantwoordelijk voor miljoenen doden per jaar.
41.40 €  
bespaar 3.60 € (8%)
bespaar 3.60 € (8%)
Ik wil graag
elke
60 capsules met vertraagde afgifte
Automatische levering aanmaken
45.00 €
-
+
60 capsules met vertraagde afgifte
In winkelmand

Create your offer

+
Toevoegen
Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Hoeveelheid : 60 capsules met vertraagde afgifte

-
+
45.00 €
+
+
Toevoegen
Lactobacillus gasseri
Lactobacillus gasseri
Hoeveelheid : 60 DR Caps™

-
+
18.00 €
+
Toevoegen
Super Omega 3
Super Omega 3
Hoeveelheid : 90 softgels

-
+
28.00 €
+
Toevoegen
Vitamin D3 5000 IU
Vitamin D3 5000 IU
Hoeveelheid : 60 softgels

-
+
19.00 €
+
Toevoegen
Berberine
Berberine
Hoeveelheid : 60 Plant. caps.

-
+
36.00 €
+
Toevoegen
Probio Forte
Probio Forte
Hoeveelheid : 60 DR Caps™

-
+
33.00 €
View more products
View fewer products
Price summary
Main products45.00
2 Additional products selected46.00
Total price of the offer
91.00
Vrouw die probiotica neemt om af te vallen

Akkermansia Muciniphila Postbiotic - Gepasteuriseerde probiotica, ideale partner voor uw afslankdieet

Akkermansia Muciniphila Postbiotic is een voedingssupplement, een postbiotica die 1 miljard gepasteuriseerde cellen per capsule bevat.

Het is ontwikkeld op basis van een omvangrijke hoeveelheid wetenschappelijke literatuur, waarin de bacterie wordt beschreven als 'de nieuwste generatie postbiotica' met een enorme potentie als het gaat om de bestrijding van overgewicht en het tegengaan van het metabool syndroom. Dankzij een gepatenteerd productieproces (anaerobe fermentatie gevolgd door pasteurisatie) en een verpakking in de vorm van capsules met vertraagde afgifte, kan dit met recht het beste supplement met Akkermansia muciniphila genoemd worden dat er te koop is.

We hebben het ondergebracht in de categorie Slanke lijn en gewichtsbeheersing.

Wat verklaart de weldadige effecten van de postbiotica Akkermansia muciniphila?

Deze bacterie werd pas laat ontdekt, namelijk in 2004. Toch is de Akkermansia muciniphila een van de eerste bacteriën die het menselijke spijsverteringskanaal bevolken (1). Het is ook nog eens de meest talrijke: het vertegenwoordigt bijna 1% van alle micro-organismen in onze darmflora (2). Het heeft de bijzondere eigenschap dat het zich voedt met mucine, het slijmproducerende eiwit dat de darmwand beschermt.

Er is een groot aantal studies dat een link heeft aangetoond tussen de aanwezigheid van grote hoeveelheden van deze bacterie en het behoud van een normale gezondheid bij de mens (3). Om deze relatie beter te begrijpen wordt het onderzoek voortgezet, maar de eerste resultaten lijken aan te tonen dat de bacterie Akkermansia muciniphila een groot aantal receptoren activeert van de darmwand, wat de ondoordringbaarheid van de darmwand versterkt.

En dat kan een voordeel zijn dat goed van pas komt bij de bestrijding van het metabool syndroom, een toestand die gekenmerkt wordt door een grote taille-omvang (door overmatig buikvet), een hoge bloeddruk en een afwijkende nuchtere bloedsuikerspiegel.

Wat is het verband tussen het metabool syndroom en de versterking van de darmbarrière?

Door de barrièrefunctie van de darm te versterken, kan de verplaatsing van lipopolysachariden (LPS) vanuit de darm naar de bloedbaan vermindert worden, evenals de aan obesitas gerelateerde ontsteking. Als reactie hierop verbetert de ontstekingsstatus van het vetweefsel, vermindert de insulineresistentie en is er dus ook een verbeterd beheer van de opslag van suikers door het lichaam.

Waarom heeft postbiotica Akkermansia muciniphila de voorkeur boven een probioticum?

Akkermansia muciniphila is een strikt anaerobe bacterie, wat betekent dat deze geen zuurstof verdraagt. Bij het contact met zuurstof gaat de bacterie dood. Bovendien is deze bacterie erg gevoelig voor thermische behandelingen. En die behandeling is vaak nodig voor de productie van de capsules.

Deze twee elementen zorgen ervoor dat de huidige toediening in de vorm van probiotica (oftewel als levende organismen) bijzonder complex is, en op grote schaal zelfs onmogelijk.

Onderzoeken hebben echter aangetoond dat de toediening van Akkermansia muciniphila die inactief gemaakt zijn door middel van pasteurisatie (een milde behandeling die voorkomt dat de bestanddelen worden afgebroken) een deel van de positieve effecten teweegbrengen van de levende bacteriën. Door deze procedure blijven de bacteriën echter niet in leven: ons supplement is dan ook geen probioticum maar een postbioticum. De bacterie kan geen nieuwe stoffen afscheiden en kan zich evenmin vermeerderen in uw spijsverteringsstelsel. Maar de bestanddelen kunnen wel degelijk een interactie met ons lichaam aangaan.

Let op: de effecten van probiotica stoppen over het algemeen direct nadat men gestopt is met de supplementinname, maar de werkingstijd tijdens de supplementinname is ruim voldoende om te kunnen profiteren van de bijbehorende gunstige (en meetbare) effecten.

Hoe kunnen we op natuurlijke wijze de ontwikkeling van Akkermansia muciniphila bevorderen?

  • Gebruik vezelrijke voeding, zoals witte bonen, linzen, psyllium, kikkererwten... dankzij de onverteerde vezels groeien de gunstige bacteriën in de microflora, waaronder de Akkermansia muciniphila.
  • Eet vaker voeding die rijk is aan polyfenolen, zoals blauwe bosbessen, cranberries, olijfolie, gedroogd fruit, noten... Studies hebben aangetoond dat deze organische moleculen die kenmerkend zijn voor plantaardige bronnen, bijdragen aan de ontwikkeling van de bacteriën.
  • Zet vette vis op het menu, zoals makreel, haring, sardientjes of zalm. Deze vissoorten bevatten de meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 die helpen de ontstekingen te verminderen die ontstaan door het metabool syndroom.

Hoe ziet het dagelijks gebruik van het supplement Akkermansia Muciniphila Postbiotic eruit?

We adviseren een inname van een capsule per dag, waarbij tegelijkertijd de inname van calorieën wordt verminderd. Dit alles onder supervisie van een gezondheidsdeskundige.

Let erop dat u het supplement bewaart in de koelkast om aantasting van de celstructuren te voorkomen (die door de afwezigheid van water reeds fragiel zijn). Hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe groter de kans dat de verbindingsstructuren kapot gaan en hoe minder effectief het supplement zal zijn.

Dit risico wordt proportioneel groter naarmate de blootstelling aan een inadequate temperatuur langer duurt: vergeet u een keer het supplement 's avonds in de koelkast terug te zetten, dan is dat niets om u zorgen om te maken. Deze korte tijdsinterval zal er niet voor zorgen dat het product minder effectief is doordat het is aangetast.

Met welke voedingssupplementen tegen overgewicht kunt u dit combineren?

U kunt andere supplementen voor de slanke lijn combineren met onze postbiotica, het liefst onder supervisie van een gezondheidsprofessional:

  • de Lactobacillus gasseri, oftewel de specialist op het gebied van buikvet en onderhuids vet op de buik;
  • Organic MCT Oil, een geconcentreerde caprylzuurolie, ideaal om te gebruiken tijdens een ketogeen dieet;
  • Appetite Control Formula, een formule die speciaal is ontwikkeld om de eetlust te verminderen.

Tijdens elke supplementinname geldt overigens het advies om zo gezond mogelijk te leven: drastische veranderingen (gezondere voeding, voldoende slaap, meer fysieke activiteit, minder zoutinname...) zijn vaak voldoende om de biologische factoren voor het metabool syndroom te beïnvloeden.

Samenstelling
Dagelijkse dosering: 1 capsule
Aantal doses per potje: 60
Hoeveelheid per dosis
Akkermansia muciniphila AH39 10 mg (1 miljard cellen)
Overige ingrediënten: Arabische gom, witte rijstmeel.
aanbevelingen voor gebruik

Volwassenen. Neem 1 capsule per dag.

Voorzorgsmaatregelen: bij voorkeur koel bewaren.

Nog geen reviewsvoor dit product
0
Referenties
  1. Collado M.C, Derrien M. Isolauri, E. de Vos W.M, Salminen, S. Intestinal Integrity and Akkermansia muciniphila, a Mucin-Degrading Member of the Intestinal Microbiota Present in Infants, Adults, and the Elderly. Appl. Environ. Microbiol. 2007, 73, 7767–7770.
  2. Derrien, M.; Collado, M.C.; Ben-Amor, K.; Salminen, S.; de Vos, W.M. The Mucin Degrader Akkermansia muciniphila Is an Abundant Resident of the Human Intestinal Tract. Appl. Environ. Microbiol. 2007, 74, 1646–1648.
  3. O’Toole, P.W.; Marchesi, J.R.; Hill, C. Next-generation probiotics: The spectrum from probiotics to live biotherapeutics. Nat. Microbiol. 2017, 2, 17057.
  4. Mezhibovsky E, Wu Y, Bawagan FG, Tveter KM, Szeto S, Roopchand D. Impact of grape polyphenols on Akkermansia muciniphila and the gut barrier. AIMS Microbiol. 2022 Dec 22;8(4):544-565. doi: 10.3934/microbiol.2022035. PMID: 36694591; PMCID: PMC9834079.

Slimme sets

Nieuw
Probiotica Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Akkermansia muciniphila, de ideale postbiotica bij een afslankdieet
45.00 €
0 Geen reviews
Nieuw
Voedingssupplement met MCT van kokosolie
Organic MCT Oil Pure C8
Een pure MCT-olie met een hoge concentratie caprylzuur C8
28.00 €
5 3 reviews
Pack "Akkermansia Muciniphila Postbiotic + Organic MCT Oil"
73.00 €
Nieuw
Probiotica Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Akkermansia Muciniphila Postbiotic
Akkermansia muciniphila, de ideale postbiotica bij een afslankdieet
45.00 €
0 Geen reviews
Lactobacillus gasseri
Lactobacillus gasseri
Een probiotische stam die bijzonder effectief werkt bij gewichtsbeheersing
In maagzuurbestendige DR Caps™ voor een optimale werking
18.00 €
5 153 reviews
Pack "Akkermansia Muciniphila Postbiotic + Lactobacillus gasseri"
63.00 €
Newsletter
Meld u aan voor onze newsletter
en ontvang standaard 5% korting
Onze selectie artikelen
Waarom starten met een ketogeen voedingspatroon of een keto-dieet?

Het ketogene dieet is bijzonder rijk aan vetten en zorgt voor snel gewichtsverlies. Voordat u ermee begint, leest u hier alles over de belangrijkste uitgangspunten van het dieet.

Groene thee om af te vallen: werkt dat echt?

Men zegt vaak dat het vochtafdrijvend werkt, vet verbrandt, het lichaam reinigt, de honger stilt...Kortom, aan groene thee worden veel gunstige gezondheidseffecten toegeschreven, die met name te danken zouden zijn aan het hoge gehalte aan catechines, een krachtige flavonoïdensoort. Groene thee om af te vallen: werkt het wel of niet?

Wat is de snelste, natuurlijke eetlustremmer?

Heeft u regelmatig last van 'lekkere trek'? Of kunt u het niet laten om tussendoor te snoepen? Lees hier alles over de beste natuurlijke eetlustremmers waarmee u uw trek zonder al te veel moeite de mond snoert.

Akkermansia Muciniphila Postbiotic
-
+
45.00 € In winkelmand
© 1997-2023 Supersmart.com® - Alle rechten van reproductie voorbehouden.
© 1997-2023 Supersmart.com®
Alle rechten van reproductie voorbehouden.
x
secure

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
Wij gebruiken (first-party en third party) cookies om uw online navigatie te optimaliseren.
Meer weten over cookies en mijn instellingen beheren
Alles accepterenx
Warning
ok